fbpx
Connect with us

Bilbord

EURO 2024: Svaki gol za bolje sjutra

Ovog ljeta, EURO 2024 donosi uzbuđenje na terenu, a kompanija Meridian kao i mnogo puta do sada odlučila se za humanitarnu misiju van njega.

Svaki gol na ovom prestižnom prvenstvu nije samo korak ka pobjedi za timove, već i korak ka boljem sjutra za sve one kojima je pomoć potrebna.

Golovi koji prave razliku

Za svaki postignuti gol tokom EURO 2024, kompanija Meridian doniraće 30€ za podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ova donacija nije samo simbolična, već predstavlja našu posvećenost sportu koji se na različite načine može koristiti kao sredstvo za dobrobit društva. Svaki gol je prilika da pružimo ruku onima koji su u nevolji i da doprinesemo izgradnji bolje budućnosti za sve.

Naš cilj je da spojimo strast prema fudbalu sa snagom zajedništva. Kroz ovu inicijativu, želimo pokazati da sport može biti više od igre – može biti pokretač promjena. Svaka donacija će ići u fondove za podršku ugroženim zajednicama, obezbjeđivanje osnovnih sredstava za život, zdravstvene usluge i obrazovne programe.

Kako možete pomoći

Navijajte za svoje omiljene timove i igrače, znajući da svaki njihov uspjeh na terenu ima širi značaj. Svaki gol koji slavimo donosi radost ne samo nama, već i onima kojima je pomoć prijeko potrebna. Vaša podrška i navijanje dodatno motivišu igrače, a istovremeno pomažu u ostvarivanju naše humanitarne misije.

EURO 2024 je više od sportskog događaja – to je prilika da svi zajedno doprinesemo stvaranju boljeg svijeta. Svaki gol nas podsjeća na moć sporta da inspiriše, ujedini i donese promjene. Pridružite nam se u ovoj misiji i budite dio nečega većeg. Zajedno, možemo učiniti da ovo ljeto bude nezaboravno za sve, a posebno za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Svaki gol je korak ka pobjedi. Svaki gol je korak ka boljem sjutra.

 

Reklama turizam danilovgrad
Klikni da ostaviš komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Bilbord

Isprobaj najbrži i najmoderniji način uplate – TU JE I POKLON!

Najsavremeniji terminali čekaju vas u svim Meridian poslovnicana. Ultra brza uplata, bez čekanja – a tu su i pokloni, svakog dana!

Osim karakteristika ovih SST terminala, koje oduševe na prvu, tu je i niz povoljnosti koje te čekaju nakon uplate depozita putem istih.

Uplati depozit putem SST terminala i uživaj u 10% bonusa svakog dana!

I sve to, na sajtu sa najboljom ponudom na Balkanu. Doživite najbolje iskustvo klađenja, uz najveće kvote i bogatu ponudu – SAMO u MERIDIANU.

Tu je i poklon za sve novoregistrovane – registruj se i uživaj u čak 100€ bonusa dobrodošlice!

U pauzi između mečeva na EURO, može se pogledati i koji meč tenisa. Samo na meridianbet.me sajtu možete gledati preko 4000 mečeva na svim Wimbledon turnirima!

 

Continue Reading

Bilbord

Serviraj za 5.000€!

Meridianbet Vam sa zadovoljstvom predstavlja promociju povodom Wimbledona, najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu! Od 1. jula do 14. jula, imate  priliku da učestvujete i osvojite čak 5.000€!

Wimbledon je najstariji teniski turnir na svijetu, poznat po svojoj dugoj tradiciji, travnatoj podlozi i vrhunskom kvalitetu igre. Svake godine, najbolji teniseri svijeta okupljaju se na čuvenim travnatim terenima All England Club-a, boreći se za prestižni trofej. Ovo je turnir koji donosi nezaboravne mečeve, vrhunske poteze i mnogo uzbuđenja!

Sve što treba da uradite je da igrate tikete iz ponude Wimbledona na Meridianbet sajtu. Svaki odigrani tiket ulazi u konkurenciju, a najuspešniji igrači biće dobitnici poklona. Pratite svoje favorite, prognozirajte i budite dio ove promocije!

Za sve nove korisnike, pripremili smo specijalan bonus dobrodošlice od 100€. Registrujte se na naš sajt meridianbet.me ostvarite svoj bonus i uživajte u uzbuđenju Wimbledona sa dodatnom prednošću.

 

Continue Reading

Bilbord

Meridianbet ekipa još jednom u akciji dobrovoljnog davanja krvi!

Kompanija Meridianbet odlučila je još jednom da pomogne Centru za transfuziju krvi i uz podršku svojih zaposlenih donira krv.

Zaposleni iz ove kompanije već su bezbroj puta pokazali veliku humanost donirajući krv u saradnji sa Zavodom za transfuziju.

Ova dragocjena akcija ima za cilj podizanje svijesti o neizmjernom značaju doniranja krvi i pružanju podrške onima kojima je ta podrška najpotrebnija.

Iz kompanije Meridianbet apeluju da razmislite o tome koliko je važno donirati krv, jer se svakog dana, na hiljade ljudi širom svijeta suočava sa izazovima zdravstvenih problema koje zahtijevaju transfuziju krvi, a mi, svi zajedno, možemo pomoći ljudima iz Crne Gore kojima je takva vrsta pomoći potrebna.

Kompanija snažno vjeruje u društvenu odgovornost i brigu za dobrobit zajednice. Iz kompanije ističu da kroz ovu akciju, žele dati primjer drugim organizacijama i pojedincima o važnosti doniranja krvi.

Na vama, punoljetnim građanima koji su u mogućnosti da doniraju krv, je da učinite ovo dobro djelo, koje i vama može dobro doći jer je već poznato da doniranje krvi pozitivno utiče i na organizam donora.

Kompanija vas poziva da u ljetnjim mjesecima, kada su zalihe krvi na nižem nivou, posjetite Zavod za transfuziju krvi Crne Gore i postanete dobrovoljni davalac ove dragocjene tečnosti.

Continue Reading

Facebook

Istaknuto

Najnovije

Istaknuto